rock-on in real life


Ik werd geboren in de jaren '70, en zodus getogen in '80 en '90.
Volwassen beginnen doen vanaf 2000, in ups en downs weliswaar... :-)

Ondertussen getrouwd (in goede en slechte tijden, jaja :-)) en 2 jongens gemaakt die mijn hart en mijn leven omvatten, en waarvan ik af en toe ook wel stapelgek word (voor interpretatie vatbaar).  Lancelot is ondertussen 6, en Thor net 3.  Ze zijn geboren op 5 april 2005 en 4 april 2008, da's kunnen hé.
Ik heb véééél huisje-koertje-boompje-kindje gespeeld de afgelopen jaren, en doe dat eigenlijk nog steeds.
En alsof dat nog niet genoeg is: ik werk 33u per week in de sociale sector, als hulpverlener in een centrum voor algemeen welzijnswerk.

Wij hebben hier ook een voorliefde voor rommelmarkten (lees: het was zijn hobby en ik ben beginnen meedoen). Ons huis staat vol met stuf uit de jaren '70 vooral, veel nieuws is hier niet te vinden.
De grootste man hier koopt en verkoopt ook geregeld (lees: mijn kotten en garage staan ook vol met rommelmarktgerief), en volgt een cursus 'antiquair', klinkt chique hé.

Het werd tijd voor iets nieuws in mijn leven!  Enkele jaren geleden wilde ik ook eens starten met naaien, maar dichter dan het bekijken van die machine (die van mijn schoonmoeder) ben ik niet geraakt.
Het bleef echter wel zachtjes borrelen.  Ik ben steeds op zoek naar kledij die ik niet kan vinden, en ook nogal wispelturig op vlak van kledij, vandaar de drang naar eigen maaksel.
Toen kon ik een tweedehands naaimachine van een goei naaister kopen, en zij leerde mij de kneepjes van de rok in een 4-tal avonden.  Het was begonnen...

Sinds de zomer van 2010 maak ik vooral rokken.  Mijn kleerkast begint zich te vullen, wat ik fantastisch vind natuurlijk, want naast schoenen ben ik ook een geducht klerenverzamelaar!  En die rokken, dat blijft het beste kledingstuk ooit!
Ondertussen probeerde ik al wat sjakossen, kleedjes, en ook kinderkledij.  Nog een hoofd vol plannen die ik hoop uit te voeren!

Het blogidee is begonnen doordat ik zelf tips & trics zocht, en zo bij andere naai-bloggers terecht kwam.  Op een gegeven moment kreeg ik er zelf zin in... 
De naam rock-on kwam eigenlijk gewoon vanzelf. Toen ik mijn eerste rokje trots op facebook zette heb ik dat album zo genoemd, het blijft meegaan.

Soit, dit is voorlopig wat kwijt wilde!Laat gerust een berichtje na, dat vind ik altijd geestig, hier op de blog, of op beneongenae@yahoo.com.
 

Geen opmerkingen: