donderdag 7 juli 2011

... maakte nog snel een cactusrok

Omdat morgen naar jaarlijkse gewoonte het Cactusfestival start, nog vlug een cactusrok!
Stof van Den Beer, zakken er op gestikt (efkes passen dat het motief gelijk liep), OL en naaimachine naast elkaar aangezet, en na 2,5u knippen-naaien-strijken (toch nog) was het festivalding klaar (zonder rits want ze kan over mn hoofd)!
Tot op Cactus!

9 opmerkingen:

lots of lili zei

Da's een mooitje!! De zakken zijn super. Eigen patroon of ergens vandaan gehaald?? Wil me ook wel eens wagen aan zo'n zonder-rits-rok, of ik ze dan over mijn hoofd krijg is een andere zaak :-).

IeneMiene zei

Tis e schontje!

de vliegjes zei

'k Zal u zondag in ieder geval herkennen!

titatimi zei

oh die stof is zooo mooi!

rock-on@béné zei

het is het gekende knippatroon van juni vorig jaar. De zakken gewoon uit een overschot geknipt, gerolzoomt en er op gezet, vind ze zelf ook mooi! ;-)
De rok heeft cactus gisteren niet proper overleefd dus zit in de wasmachine... Dus @vliegjes, ik doe waarschijnlijk een zwart-met-gekleurde-strepenkleed aan, als je me denkt te herkennen, kom maar af! :-)
@IeneMiene, zieju van Brugge :-))

rock-on@béné zei

aja, en dat over het hoofd krijgen lukt bij de meeste mensen, als je een beetje heuprokmodel maakt: no problemo! ;-)

spiegel aan de wand zei

Oh cool, dit rokje zag ik gisteren in real life. Nice to meet you!

Vero zei

nog meer smelt voor deze rok!!! met die zakken prachtig!!! Heb je die zakken zomaar uit je hoofd getekend of van een bestaand patroon? Ik ben nog hopeloos opzoek geweest naar het stofje. Kaat van in den beer had het niet meer. Machtig!!!

rock-on@béné zei

yep, de zakken gewoon getekend en er op gezet voor ik de boel aan elkaar zette. Jammer van het stofje, als ik er nog over had mocht je het hebben maar helaas... :-)