maandag 10 oktober 2011

... maakte eindelijk jongenskleren in maat 128 (al)!

De t-shirt werd zondag al gemaakt met veel gepruts aan de boordband, maar ik denk dat ik het door heb nu... finally.
Het robotje komt van het www in oranje flockfolie, de dikke tricot en boordstof van stoffenspektakel waar ik een bende toffe madammen tegenkwam, zij en zij en zij onder andere!  Er zullen nog vele t-shirtjes moeten volgen voor de harde winter toeslaat.  Het sluit wel mooi aan, wat wel even aanpassen was want lengte 128 en breedte 116 is niet zo makkelijk te combineren.
Den Thor zag de robot en begon zich te beklagen, dendezen zal dus ook nog wel iets krijgen (maar Lancelot eerst want die heeft nu éénmaal het minste kleren: het nadeel van den tweeden te zijn... het leven is toch hard hé).


Ik kreeg van haar ook stempels na een kleine ruil, zo'n superkado!  Mijn eeuwige dankbaarheid tot gevolg, dat zal nog wel blijken!! :-)  Ik kan bijlange zoveel niet dus ik had niet veel te bieden, dus speciaal voor haar zal ik voor één dag Chinees worden, een échte (best geheimzinnig hé).

Deze avond ging ik dan es op verplaatsing: een workshop 'kaptrui maken'.  Ik had even nood aan wat ondersteuning daarvoor, maar ook dit heb ik door nu!  Juij!  Laat de collectie kinderkledij hier nu ook maar deftig starten!  De stof lag daar ter beschikking.  De trui is een soort gevoerde tricot, ideaal.  En die duikboten kennen we ondertussen allemaal al.
Voor Lancelot mag het al niet te kinderachtig meer zijn, want het is anders net een pyjama zegt hij... tja, ik kan er in komen.  Misschien strijk ik één dezer nog wel iets op die trui, we zien wel.

Soit, het resultaat ziet u hier:


Bij deze is den Béné weer vlijtig geweest, en de week is nog maar begonnen... !
Tot de volgende!

4 opmerkingen:

Vero zei

Je kaptui is idd fantastisch!!!

JoChapeau zei

Super ! Inderdaad al die leuke kinderstofje lukken niet meer zo super eenmaal je aan maatje 128 gekomen bent he. Bij mij hier ook zo eentje en straks zelfs al een maatje 140 bijna.

Katja (@Yane) zei

Heel leuk! Vooral die trui met kap is heel erg leuk geworden...

Leentje zei

de oranje robot op dat blauw is ook heel tof. Ik ben me nog mentaal aan het voorbereiden, maar begin binnenkort ook aan mijn - allé Lukas zijn - duikboten...