zondag 19 december 2010

Een hertenrok!


Dit stofje kocht ik op De Vitrine van Vermiljoen (www.vermiljoenshop.be), ik was er zot van, maar kon niet inschatten hoe draagbaar het bij mij zou zijn.  Ik heb maar het gewone A-model genomen, the easy way, kwestie van niet te experimenteren met duurzame stof! (lees: schone stof naar de zak te helpen)
En dit is dus het resultaat!!  Op het laatste nog een zigzagmotief aan gezet, een beetje meer rock maken (ik heb een tikkeltje zwart nodig), én knoopjes van www.koekepeertje.be, die mochten er ook bij opzij!



Ondertussen heb ik ook een leuk kleedjespatroon gevonden op www.patroontjes.be, en ook één voor een zak!   Nu nog de juiste stof er bij een ik kan in nieuwe jaar terug experimenteren si... benieuwd hoe een kleed gaat lukken... (hoeveel gaat er gevloekt worden?)
Volgende project: rode rok voor nieuwjaar van de meter van Lancelot, en ik zal ze van de eerste keer dubbel maken, want wil zelf ook nog een rode.

Het eerste half jaar naaien zit er bijna op!

4 opmerkingen:

Flavie zei

Mooi!
Om me niet te laten gaan bij de stand van Vermiljoen, ben ik maar gewoon niet gegaan naar de Vitrine...

rock-on@béné zei

Haha, da's een goeie reden!
Heb nog iets gevonden: de lapjesschuur in Nederland, ken je dat?
Ik zou nog wel es naar die winkel in Harelbeke willen gaan in het eerste nieuwe trimester, zin om samen eens te gaan? (Maar het is niet dringend hoor) :-)

Oon zei

Oh, gij! Ik heb dat dan voor jou geknipt, want Vermiljoen was er dan niet.
Zo'n toeval!
En ik heb het stofje ook liggen voor een rok voor mij :)

Unknown zei

Daar gaat ge plezier van hebben. Dit is toch wel mijn favoriete rokje.